dissabte, 18 de febrer del 2012

ASSEMBLEA GROGA, 7 de febrer de 2012


Benvolguts companys i companyes,
Seguim en la nostra lluita per una altra escola pública i us convidem a seguir posant-nos la samarreta groga, tot i les dificultats, en aquest duríssim camí que portem tota la comunitat educativa(fins i tot superant imitacions sospitoses) cap a un Ensenyament Públic de Qualitat!!!
Aquesta setmana ens agradaria fer un esment cap a les altres mirades, les altres textures i la necessitat de recursos humans, materials, pedagògics i econòmics per a construir escoles de tot@s i per a tot@s, una veritable escola inclusiva, sensible amb totes les opcions!! Per un Ensenyament Públic de Qualitat!!!
Recordem vàries coses:

1.- Aquest dimecres l'ASSEMBLEA GROGA continua treballant. A les 19h al Centre Social de Sants (c/Olzinelles, 30, <M> Plaça de Sants). Seguirem amb l'ordre del dia passat i amb algun punt que s'ha afegit.

2.- Aquest cap de setmana hi ha les jornades Pensar el Moment:
"Després de la #tardorcalenta, pensem que és un bon moment no només per compartir un anàlisis crític de la situació del 15M, sinó també per començar a esbossar possibles estratègies a l’alçada de la situació política actual. Una situació que s’intensificarà en els pròxims mesos i per la qual necessitarem tota la intel·ligència col·lectiva que siguem capaces de crear."

3.- Ens han passat els temes per a tractar a la Universitat Indignada. Es poden fer esmenes i enviar a l'Acampada de Barcelona.
Us passem el link del facebook. Dijous hi ha manifestació a la plaça universitat.

4.- Us recordem la proposta que s'ha realitzat des de l'Assemblea Groga  per al proper dia 15 de febrer,  dia en què s'aprovaran els nous pressupostos. És la proposta d'una jornada de formació, reivindicació i lluita de tota la comunitat educativa .
Per un 15F de reivindicació i lluita! 

Per un 15F de color Groc.
Més informació i propostes educatives a:

Salutacions coordials, 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada